REFERENTIES OVER GLASZETTERSBEDRIJF PETERSERSEN

Hieronder vindt u verschillende ervaringen van klanten die u voor gingen en waarvoor glaszettersbedrijf Petersen diverse opdrachten heeft uitgevoerd. Als glaszetter hebben wij al verschillende ruiten vervangen, maar ook met onze schade hulp hebben wij diverse opdrachtgevers snel uit de brand geholpen door snel een nieuw glaswerk te plaatsen.


Uw ervaring is belangrijk voor ons

Wij van glaszettersbedrijf Petersen zijn constant bezig met het verbeteren van onze diensten. Daarom zijn wij heel erg benieuwd wat u van ons en onze dienstverlening vindt. Bent u tevreden over het eindresultaat? en hoe vond u de communicatie vooraf aan het project? Wij waarderen uw mening en zullen deze met de grootste zorg behandelen. Wij willen u dan ook hartelijk danken als u de tijd neemt om onze dienstverlening te beoordelen.

Schrijf uw referentie

Wij waarderen uw mening en zullen deze met de grootste zorg behandelen. Wij willen u dan ook hartelijk danken als u de tijd neemt om onze dienstverlening te beoordelen.


Julia pop

Ik kan dit familie bedrijf alleen maar aanbevelen. Ze doen hun werk snel en schoon en zij reageren zeer goed via telefoon en WhatsApp. Het is ook heel belangrijk dat ze zijn zeer behulpzame, vriendelijke, aardig mensen!

Jan - Wilem

De firma Petersen heeft bij ons zeer goed werk afgeleverd, ook al hadden wij last van houtrot hebben ze dit netjes gerepareerd.
Tevens deel ik u mede dat ze alles netjes opruimen en meenemen.
Dus mocht u nieuw glas nodig hebben zou ik dit bedrijf zeker aanraden

⭐⭐⭐⭐

Cynthia

Glaszettersbedrijf Petersen heeft super werk afgeleverd en schoon/netjes achtergelaten. Het contact ook via WhatsApp is fijn, snel en zeer vriendelijk. Een echte aanrader. 

⭐⭐⭐⭐

Ingrid

Petersen gaf ons het advies om melkglas in een bepaald raam van het chalet te zetten zodat je geen inkijk meer hebt aan de achterkant. Ik zou het zelf niet bedacht hebben, maar de combi met hout staat prachtig! Petersen biedt vriendelijke en persoonlijke service en goed advies; hartelijk dank!

⭐⭐⭐⭐⭐


Frans Verschuren

Glaszettersbedrijf Petersen heeft bij ons prima werk geleverd. Twee ramen vervangen en netjes afgewerkt.
Na afloop is alles netjes opgeruimd.
De beste kwaliteit voor een schappelijke prijs!

⭐⭐⭐⭐

 

Irene

Super vakmensen

Esther Olieman

Snel gezet. Mooie afwerking en zeer tevreden. Vriendelijk aan de telefoon als zowel met zetten.

 

Paul Hazenberg

Top service. Perfect werk geleverd. Fijne mensen om mee te werken.


Jan Visser

Uitstekend werk geleverd. Ziet er keurig uit. Daarnaast wordt ook de gemaakte rommel keurig opgeruimd. Voor herhaling vatbaar.

⭐⭐⭐⭐⭐

Roeland Mulder

De eigenaar Bas heeft meerdere ramen geplaatst bij ons. Hij is iemand die zorgvuldig werkt, zijn afspraken nakomt en de boel opruimt als hij klaar is. Dit alles voor een scherpe prijs. Vakkundig persoon die we zeker aanraden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Dooijewaard

Prima werk, netjes afgeleverd en opgeruimd. Alleen de start via de mail verliep niet goed, daardoor heeft het onnodig lang geduurd.

⭐⭐⭐⭐

G. Kruijsdijk

Fijn contact voor en tijdens de opdracht, goed werk geleverd en een nette prijs vergeleken met andere bedrijven!

⭐⭐⭐⭐⭐


Annette Hazeleger

Vakwerk door vakmannen! Supertevreden...

⭐⭐⭐⭐⭐

Johan

Goeie glaszetter regelt alles super

⭐⭐⭐⭐⭐

Koen & Manon

Petersen, wat een geweldige man! Zo netjes, correct, fijn in de omgang en professioneel. Goed resultaat. Als je al het gezeur zat bent van die 'grote' bedrijven, ga naar Petersen! Wij gaan weer naar hem toe als het is de toekomst voor een ander project nodig is 🙂

⭐⭐⭐⭐⭐

Tineke Keizer van den Brink

Zeer tevreden over het werk dat geleverd is.

⭐⭐⭐⭐⭐


van Schayk

Wij zijn zeer tevreden en zouden glaszettersbedrijf Petersen bij iedereen aanbevelen! Nette prijs, goede kwaliteit en zeer sterk op gebied van communicatie, afspraken worden altijd nagekomen!

⭐⭐⭐⭐⭐

Ilona

Snel, mooi en strak werk. Fijn contact en zelfs er na netjes alles schoon 👍🏻

⭐⭐⭐⭐

Fam. Warmerdam

Zeer goed en vakkundig bedrijf. Snelle reactie en goede communicatie. Wij zijn meer dan tevreden!

⭐⭐⭐⭐⭐

Pagee

Goede service en advies Prima prijs kwaliteit verhouding Een aanrader!!

⭐⭐⭐⭐⭐


Alexander van Schaijk

Offerte aangevraagd via internet. Dezelfde dag nog reactie en vlot een afspraak voor een bezoek om te kunnen inmeten. Na binnenkomst van het glas werd er netjes contact opgenomen om een afspraak te kunnen maken voor plaatsen. Na overleg was dit ook zaterdag mogelijk. Ideaal, wij gingen een nachtje weg, de glaszetter kon zijn gang gaan. Heeft het huis netjes achter gelaten en de sleutel zoals afgesproken door de bus gedaan. Super service!

⭐⭐⭐⭐⭐

David 

Zeewolde

Glaslevering in badkamer was per ongeluk geplaatst zonder rooster, terwijl het rooster wel was opgenomen in de offerte. Vervangen ervan was geen enkel probleem en was binnen no-time in order. Vriendelijke mensen, mooi op tijd en alles netjes opgeruimd achteraf. Dik tevreden!

⭐⭐⭐⭐

 

Jan Westening

Bas heeft ons zeer goed geadviseerd voor het plaatsen van dubbel glas. Hij werkt zeer netjes en de afwerking is top. Na plaatsing van het glas word alles opgeruimd en zelfs de stofzuiger gaat door het huis. We zijn zeer tevreden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fam. Cornet

Zeer bekwaam, super gedreven en gemotiveerd. Alle ramen in ons chalet zijn met de grootste zorg vervangen. Na alle werkzaamheden is alles keurig opgeruimd. Wij kunnen Bas Petersen op alle fronten aanraden.

⭐⭐⭐⭐⭐


R. Koopman

Zeer goede ervaring. Bas is een aardige en vriendelijke man en ik ben in het bijzonder te spreken over het afwerkingsniveau dat enorm hoog is. Volgende keer dat ik glas ga zetten schakel ik jullie weer in. Enige minpuntje vond ik de doorlooptijd, al met al duurde het 6 maanden van offerte tot plaatsing wat ik te lang vind, dat had korter gekund. Aan de andere kant heb ik het liever goed dan snel dus ik kom zeker terug!

⭐⭐⭐⭐⭐

E+B

We zijn zeer tevreden over het hele traject van offerte t/m uitvoering. Zeer nauwkeurig werk geleverd, kwaliteit gericht en klantgericht.

⭐⭐⭐⭐⭐

Thom

Zeer tevreden met de service en het geplaatste glas. Helaas was er in eerste instantie het glas verkeerd geplaatst door fabrieksfout in het glas (zonwerend). Snel opgelost en betaald wat er ook op de offerte stond.

⭐⭐⭐⭐⭐

van Bemmel

We hebben twee ruiten van de dakkapel laten vervangen voor dubbelglas en diverse ruiten nieuw laten kitten. Het glas kwam eerste keer in verkeerde maat maar dit is vlot opgelost. Kit werk ziet er strak uit en alles wordt netjes achtergelaten. Als extra werd nog even de dakgoot van de dakkapel schoongemaakt. Keurig werk voor nette prijs

⭐⭐⭐⭐⭐


Gerard Hernandez

Echt top kwaliteit. Goede advies & kennis over producten. Voor ons was het een grote klus 27 ramen zijn vervangen. 100% tevreden met glaszettersbedrijf Petersen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Rosalinde van Gunst

Top! Betrouwbaar, vakkundig, netjes.. gewoon top!

⭐⭐⭐⭐⭐

Heidi Besselsen

Zeer goede service wederom. Paar jaren geleden onze bovenverdieping laten beglazen en nu ons lekgeslagen voorraam. Heel goed werk en vrolijke mensen

⭐⭐⭐⭐⭐

Cees van de pol

prima vakwerk. plaatsing heeft wel wat lang op zich laten wachten maar dat komt o.i. door de complexiteit (zandstralen) van de opdracht.

⭐⭐⭐⭐⭐


Johan heimatten

ik geef je een 10 op werk die je bij mij het glas gezet hebt ik heb niks aan te merken

⭐⭐⭐⭐⭐

M. Smeenge

Razendsnelle levering. Glas keurig geplaatst en alles netjes opgeruimd. Ook nog extra werkzaamheden verricht. Zeker aan te bevelen.

⭐⭐⭐⭐⭐

G Sikkema

alles top, van offerte tot eindresultaat vakwerk !

⭐⭐⭐⭐⭐

Rita de Vries

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat , alles is keurig netjes afgewerkt en opgeruimd.

⭐⭐⭐⭐⭐


Remco Schenk

Netjes gemaakt voor een sympathieke prijs.

⭐⭐⭐⭐

 

Maarten

Snelle en fijne service. Uiteindelijk zelfs korting op factuur bij snelle betaling, top

⭐⭐⭐⭐

R.J. Goris

Goede ervaring met dit bedrijf zegt wat hij doet en doet wat hij zegt daar hou ik van!! Een dikke pluim !

⭐⭐⭐⭐⭐

Heemstra

Zeer tevreden! Uiterst vriendelijk bedrijf. De communicatie verloopt goed, Petersen denkt met de met klant mee en heeft oog voor detail. Eindresultaat ziet er prachtig uit, het glas is nauwkeurig geplaatst & perfect afgewerkt.

⭐⭐⭐⭐⭐


David

Glaslevering in badkamer was per ongeluk geplaatst zonder rooster, terwijl het rooster wel was opgenomen in de offerte. Vervangen ervan was geen enkel probleem en was binnen no-time in order. Vriendelijke mensen, mooi op tijd en alles netjes opgeruimd achteraf. Dik tevreden!

⭐⭐⭐⭐

Agnes Scheper keuter en David Korterink

Op onze eerste verdieping wilden wij dubbel glas met roosters laten plaatsen en na meerdere offertes te hebben opgevraagd zijn wij uiteindelijk gegaan voor Glaszettersbedrijf Petersen die ons een goede prijs aanbood. Wij zijn super tevreden! Vooral het badkamerraam (mat glas) is erg mooi geworden, nu kan er niemand meer naar binnen kijken. Ook de roosters zijn erg mooi en handig te bedienen met een staafje. Wij kunnen iedereen Glaszettersbedrijf Petersen aanbevelen! Zeer goede kwaliteit-prijs verhouding.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fam. Wever

Levertijd was wat langer dan verwacht vanwege drukte, maar hierover werd prettig overlegd. Glaszetter/timmerman waren netjes en prettig in de omgang. Even op de deur kloppen voordat ze binnen kwamen, even overleggen over de kleur van de kit, klein stukje houtrot in het kozijn meteen meegenomen, etc, etc. Erg fijn. Eindresultaat is netjes afgewerkt en in de grondverf opgeleverd. De eindprijs was zoals in de offerte afgesproken. We zijn erg tevreden!

⭐⭐⭐⭐⭐

Anoniem

Super!!! Klant vriendelijk erg goed!! We zijn goed geholpen!

⭐⭐⭐⭐


H.J. van der Heiden

Afgesproken reparatie van een ruit uitgevoerd. Daarnaast een kleine lekkage verholpen

⭐⭐⭐⭐⭐

Willms

Heeft heel vakkundig glazen ruitjes in mijn Engelse telefooncel geplaatst. Ben heel tevreden over het resultaat.

⭐⭐⭐⭐⭐

Sandy en Danny Benschop

Goed advies gekregen, alles netjes geplaatst en top afwerking! Wij zeer tevreden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Familie Botter

ons chalet moesten 2 thermopane ramen vervangen worden en in het klompenhok de draadglaswanden door trespa. Het geheel keurig verzorgd en heeft een rotte balk ook nog keurig opgelost, zonder meerprijs!

⭐⭐⭐⭐⭐

 


Mevr. Gillisse

Zeer betrokken. Goed bereikbaar. Kwam de gemaakte afspraken super na. Duidelijk en begrijpbaar. Snelle en goede service. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mevr. Jennings

Zeer positief. Vakkundig netjes. Foto’s van het resultaat naar mij toegestuurd omdat ik er zelf niet was. TOP!

⭐⭐⭐⭐⭐

Dhr. Kuipers

Uitstekende Service, Snel en goed gedaan, prima communicatie voor- en achteraf.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mevr. Kerstin

Wat een snelle service en vakmanschap. Bas heeft het ruitje geplaatst en heel netjes achter gelaten. De prijs was meer dan reëel. Mocht er weer wat gebeuren met glas, bel ik zeker Petersen.

⭐⭐⭐⭐


Dhr. Stefan

Nauwkeurig, snel en eerlijk . Goed werk

⭐⭐⭐⭐

Taste en More

Goede service! Geen omkijken naar gehad en netjes afgehandeld

⭐⭐⭐⭐⭐

Mevr. Heidi Besselsen

In april 2020 diverse offertes opgevraagd Dhr. Petersen was de eerste die reageerde en stipt op afspraak was. We kregen een duidelijke offerte en een goede prijs. Glas is ondertussen geplaatst en wij zijn zeer tevreden. Prijs en kwaliteit en service zijn uitstekend. Het telefoonnummer van Petersen zit nu in mijn mobiele telefoon voor 24/24 en 7/7 service. Een aanrader!

⭐⭐⭐⭐

Dhr. André Huisman

Mijn ervaring: We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Glaszettersbedrijf Petersen. Ze kwamen met een goede offerte, maar bovenal met professionele vaklui die de ramen goed vervangen hebben, zeer keurig waren (lieten de kamer netjes ook weer achter) en goede service en advies naderhand

⭐⭐⭐⭐⭐